Μην τρώτε σαν "γουρούνια"!

Στα περισσότερα από τα άρθρα που έχω γράψει, αναφέρομαι στο πως θα  και βάρος γρήγορα. Αυτό εκτός από εφικτό είναι και δύσκολο. Τι θέλω να πω με αυτό; Μου στέλνουν μηνύματα κάποιοι και με ρωτάνε, γιατί δεν κατάφεραν να χάσουν 5 κιλά σε 10 μέρες τρώγοντας απλά υγιεινά.

Εδώ είναι το κλειδί. Το να φας μόνο υγιεινές τροφές δεν είναι αρκετό, το θέμα είναι η ποσότητα του φαγητού. Για παράδειγμα, εάν φάτε μία σαλάτα (χωριάτικη), τότε αυτομάτως εάν προσθέσετε αρκετό λάδι και "βουτήξετε με ψωμί", οι θερμίδες που θα πάρετε είναι σαν ένα ολόκληρο γεύμα, χωρίς να το καταλάβετε.

Αυτό όσον αφορά σε ένα βραδυνό γεύμα. Εάν τώρα το μεσημέρι φάτε ένα πλήρες γεύμα, μαζί με ψωμί, φέτα και ότι άλλο θελήσετε, οι θερμίδες μπορεί να είναι ακόμα και τριπλάσιες απο τις θερμίδες της σαλάτας!

Πρέπει να προσέχετε τι ποσότητες τρώτε και βρείτε στο ίντερνετ καταλόγους με τις θερμίδες που περιέχουν οι τροφές.

Καλά όλα αυτά, αλλά τι θα κάνετε για να σταματήσετε την πείνα. Καταρχήν να πίνετε πολύ νερο κατα τη διάρκεια της μέρας. Να αποφεύγετε τις επεξεργασμένες τροφές και αυτές που περιέχουν γλυκόζη.

Εδώ θα σας αναφέρω μία εμπειρία που είχα πριν 2 χρόνια. Είχα φτάσει 105 κιλά και προσπαθούσα να χάσω βάρος, κάνοντας αυτό με τις υγιεινές τροφές και τρώγοντας μεγάλες ποσότητες. Μέγιστο λάθος. Όχι μόνο δεν έχασα αλλά και σε μία εβδομάδα πήρα άλλα 2 κιλά. Άλλαξα τελείως πορεία και αποφάσισα να κάνω τα παραπάνω με το νερό και να αποφεύγω τις συγκεκριμένες τροφές και φυσικά δοκίμασα να κάνω μία δίαιτα αποτοξίνωσης.
Πραγματικά μετά από περίπου 2 μήνες είχε καθαρίσει τελείως ο οργανισμός μου (έκανα αιματολογικές εξετάσεις και το είδα) και είχα χάσει 16 κιλά.

Αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε, είναι οτι πρέπει να σταματήσετε να τρώτε σαν "γουρούνια", ακόμα και τις υγιεινές τροφές, εάν θέλετε να χάσετε βάρος και να είστε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση και να δοκιμάσετε να κάνετε μία δίαιτα αποτοξίνωσης. Αξίζει πραγματικά!

Εάν κάποιος τα καταφέρει θα ήθελα να μου στείλει μήνυμα και να μου πει τις εντυπώσεις του.

Υ.Γ: Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια που μου στέλνετε. Να είστε όλοι καλά!!!

Περισσότερα για Fitness - Δίαιτα - Διατροφή
-->
 

Copyright © Πλάνο Δίαιτας Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger