Λειτουργούν πραγματικά οι διάσημες δίαιτες;

Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο ενδιαφέρον στην κοινωνία μας για την απώλεια βάρους και την αύξηση της παχυσαρκίας, ένα σημαντικό ερώτημα πρέπει να απαντηθεί είναι εάν δημοφιλείς δίαιτες έχουν αποτέλεσμα. Πρώτον είναι σημαντικό να διαχωριστούν τα βραχυπρόθεσμα από τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Υπάρχουν πολλές γνωστές δίαιτες στην αγορά, που βοηθούν στην απώλεια βάρους περισσότερο από τα βραχυπρόθεσμα και τα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα.

Αλλά εδώ προκύπτει ένα άλλο ζήτημα - όταν θέλετε να χάσετε βάρος, δεν θα πρέπει να κοιτάξετε συνολικά τον τρόπο ζωής σας, για να δείτε αν μπορείτε να αλλάξετε τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του βάρους σας; Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα κι αν μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες για άμεση απώλεια βάρους, εάν απλώς επικεντρωθείτε μόνο στην πτυχή αυτή, μπορείτε να χάσετε πολλά κιλά, αλλά η απώλεια θα είναι μόνο προσωρινή. Για να έχετε μακροπρόθεσμα, μία σταθερή απώλεια βάρους πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα, όταν και αν αποφασίσετε πώς μια συγκεκριμένη δίαιτα θα λειτουργήσει για σας:

1. Ποσοστό απώλειας βάρους

Μία δίαιτα που λέει ότι μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε 2 μέρες, συνήθως δεν είναι αλήθεια σε σχέση με ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Αλλά για μακροχρόνια και υγιή διατήρηση του βάρους σας, αναζητήστε τα προγράμματα που στοχεύουν στην απώλεια 2-4 κιλών την εβδομάδα.

2. Αλλαγή και διατήρηση του μεταβολισμού

Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απώλειας βάρους που έχει αναδειχθεί τα τελευταία δέκα χρόνια από μερικές από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες που συνδυάζουν την άσκηση και την διατροφή, είναι η απόκτηση μυϊκής μάζας. Η αύξηση της μυϊκής μάζας σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες. Αυτή είναι μια υγιής προσέγγιση αλλά θα πρέπει να κάνετε συνέχεια ασκήσεις, που είναι απαραίτητες για να διατηρηθούν οι μύες, διαφορετικά το βάρος θα επανέλθει με την πάροδο του χρόνου.

3. Να ξέρετε τι τρώτε

Αρκετές από τις πιο δημοφιλείς δίαιτες επικεντρώνονται στο τι πρέπει να τρώτε. Κοιτάξτε τα συστατικά στο σύνολό τους, και φάτε φυσικές και ανεπεξέργαστες τροφές που να τις φτιάχνετε οι ίδιοι. Απλά φτιάξτε τα δικά σας γεύματα από υγιεινά τρόφιμα για να ξέρετε τι τρώτε, καθιστώντας έτσι την απώλεια βάρους πιό εύκλολος στόχος για να επιτευχθεί.

Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν θα αναλάβετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους. Λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο και τα χρήματα που πρέπε να δαπανήσετε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η προσπάθειά σας πρέπει να γίνει σωστά ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ένας υγιής τρόπος ζωής, πρέπει να περιλαμβάνει καλή φυσική κατάσταση, με φυσικές τροφές, καλό πρόγραμμα διατροφής και άσκηση, εάν θέλετε να χάσετε βάρος και να είστε γεμάτοι ενέργεια.

Περισσότερα για Fitness - Δίαιτα - Διατροφή
-->
 

Copyright © Πλάνο Δίαιτας Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger