Η καλύτερη μέθοδος για να αποτοξινώσετε το σώμα σας!

Κάνοντας αποτοξίνωση στο σώμα σας μπορεί να έχετε πολλά οφέλη. Μπορείτε να βελτιώσετε την πέψη σας, να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και τα επίπεδα της ενέργειάς σας και γενικά την υγεία σας. Ένα πρόσθετο όφελος είναι η απώλεια βάρους. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους αυτό σας βοηθάει να χάσετε και βάρος.

Πρώτον, το γεγονός ότι θα αποφεύγετε πιό εύκολα τα πρόχειρα φαγητά διότι περιέχουν πολλές θερμίδες. Επιπλέον, οι τοξίνες που έχουν δημιουργηθεί κατά την αύξηση του σωματικού βάρους, που το ίδιο σας το σώμα δεν ξέρει τι να κάνει με αυτές τις οξίνες, οι οποίες περνούν στην κυκλοφορία του αίματος και γίνονται πολύ επικίνδυνες για την υγεία. Η ασφαλέστερη λύση είναι να τις αποθηκεύσετε ως λίπος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν όλοι όσοι ακολούθησαν μια δίαιτα αποτοξίνωσης, έχασαν γρήγορα βάρος.

Σας παρουσιάζω τις καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση:

1. Μούρα (βατόμουρα και φράουλες): είναι γεμάτα από αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι πολύ επικίνδυνες. Διαβρώνουν τις αρτηρίες και τους ιστούς και είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της γήρανσης. Είναι ένας σημαντικός λόγος και για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

2. Σκόρδο: αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα σας. Θα πρέπει να καταναλώνετε 2-3 σκελίδες σκόρδο για τα βέλτιστα αποτελέσματα. Θα ήταν μια πράγματι πολύ ωφέλιμο, γιατί έτσι απελευθερώνει όλα τα δραστικά συστατικά του. Έχει φανεί επίσης ότι είναι και απο μόνο του σν αντιβιοτικό.

3. Δαμάσκηνα: είναι στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την αποτοξίνωση του οργανισμού. Εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνουν την οξειδωτική διαδικασία που οδηγεί στην πρόληψη των ασθενειών.

4. Μήλα: μπορούν να καθαρίσουν το σώμα σας και να ενισχύσουν συνολικά τη λειτουργικότητά του. Περιέχουν πολλές ίνες που μπορούν να βελτιώσουν την πέψη. Τα φυσικά σάκχαρα που βρέθηκαν μέσα στα μήλα μπορούν να περιορίσουν την πείνα χωρίς αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Προσπαθήστε να τρώτε βιολογικά μήλα καθώς έχουν πολλές πολύτιμες θρεπτικές ουσίες για την αποτοξίνωση.

5. Σκούρα πράσινα λαχανικά: περιέχουν θρεπτικές ουσίες που μπορούν να καθαρίσουν τον οργανισμό από τις τοξίνες. Προστατεύουν επίσης και το ήπαρ. Θα ήταν καλύτερο να τα τρώτε ωμά.

Η αποτοξίνωση αυτή του σώματός σας, μπορεί να κάνει τη ζωή σας καλύτερη με πολλούς τρόπους. Μπορεί να βελτιώσει την πέψη σας όπως είπαμε, να βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα απώλειας βάρους, να τονώσει την ενέργειά σας και να βελτιώσει την ανάπτυξη και τη δύναμη των μαλλιών και των νυχιών σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να απολαύσετε όλα τα οφέλη της αποτοξίνωσης τρώγοντας μόνο τα τρόφιμα που αναφέρονται παραπάνω, μπορεί να μην είναι αρκετό. Θα ήταν καλή ιδέα να ακολουθήσετε ένα πλήρες πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Έτσι το πράγραμμα αποτοξίνωσης αυτό, με το καθαρισμό του παχέος εντέρου, θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα, για την απώλεια βάρους και φυσικά για την υγεία σας.

Περισσότερα για Fitness - Δίαιτα - Διατροφή

-->
 

Copyright © Πλάνο Δίαιτας Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger