7 τρόποι για να χάσετε 15 κιλά σε ένα μήνα...

Οι άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά πρωταρχικό κίνητρό τους είναι να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε, αν απαλλαγείτε από το περιττό λίπος του σώματός σας.

Τα οφέλη της απώλειας βάρους:

* Θα αυξηθεί η μακροζωία σας (οι λεπτοί άνθρωποι συνήθως ζουν περισσότερο από τους παχύσαρκους).

* Θα μειωθεί η χοληστερόλη σας.

* Θα μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου (σύμφωνα με διάφορες κλινικές μελέτες, το σωματικό λίπος αποτελεί το χώρο αποθήκευσης των χημικών που προκαλούν καρκίνο σε άνδρες και γυναίκες.)

* Θα είναι μικρότερη η πιθανότητα να ταλαιπωρήσετε την καρδιά σας.

* Μπορεί να θεραπευθούν οι διαταραχές του ύπνου σας (οι υπέρβαροι άνθρωποι υποφέρουν συχνά από διάφορες διαταραχές του ύπνου, όπως άπνοια).

Οι περισσότεροι παχύσαρκοι άνθρωποι, είναι έτσι, λόγω του ότι δεν ασκούνται και οι διατροφικές τους συνήθειες είναι κακές.


Εδώ είναι 7 τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος:


1. Να πίνετε περισσότερα από 8 ποτήρια νερό κάθε μέρα. Οι μεγάλες ποσότητες νερού μπορεί να αυξήσουν το μεταβολισμό σας και να βοηθήσουν το σώμα σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

2. Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πιάτο: χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο πιάτο μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι τρώτε περισσότερο φαγητό από ό, τι πραγματικά είναι.

3. Τρώτε αργά: τρώγοντας αργά, μπορεί να χρειαστούν έως και 20 λεπτά για να φτάσει το σήμα του σώματος στον εγκέφαλο.

4. Μην παραλείψετε το πρωινό: όταν παραλείπετε γεύματα, το σώμα σας "σκέφτεται" ότι πεινάτε και επιβραδύνει το μεταβολισμό σας.

5. Κάντε βάρη (με μέτρο πάντα): η μάζα μυών βοηθά το σώμα σας να καίει περισσότερες θερμίδες.

6. Τρώτε περισσότερα αυγά: μία νέα μελέτη υποστηρίζει ότι η κατανάλωση αυγών για πρωινό μπορεί να σας βοηθήσει να περιόρισετε την καθημερινή πρόσληψη θερμίδων, με περισσότερες από 400 θερμίδες.

7. Θεραπεία Χρήσης χρώματος: είτε το πιστεύετε είτε όχι, το χρώμα μπλε μπορεί να σταματήσει κάπως την όρεξή σας. Έτσι, μπορείτε να καλύψετε το τραπέζι σας με μπλε τραπεζομάντιλο. (Μπορεί κατά έναν βαθμό να ισχύει. Προσωπικά δεν το έχω κάνει. Το βρήκα από μία μελέτη).




 

Copyright © Πλάνο Δίαιτας Design by BTDesigner | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger